GOD JUL !

Endelig er det årets fineste dag 🙂

Her har internettlinja snytt meg for nyheter og morgensurfing men nå endelig ble linja grønn og jeg kan meddele verden at gradestokken viser 4 minuser utenfor vindusglugga i skogen.

BILDE: Dagens frokost ble en supersur Grapefrukt mens jeg ventet på internettlinja.

BILDE: Den Gule Bergenseren dyrker sin favoritthobby i dag , fugletitting i vinduskarmen 😀

BILDE: Alternativ julemat (ikke vegetar i dag)

Jeg tok en billigløsning i år og den smakte helt ok selv om det ikke var det jeg forbinder med julemat.

1 hel Medisterpølse , 2 FirstPrice Epler , 1 pose Rema Svisker , 1 boks FirstPrice Potetsalat og jeg mistenker at minst tre personer kanskje fire kunne spist seg mett altså plenty mat til kveldsmat i kveld også og middag i morgen men da er jeg vel lei tenker jeg . . . hele julemiddaggildet kosta sånn ca kr 30,-

BILDE: FirstPrice middag på julaften til en prislapp under kr 10,-

BILDE: Julehilsner i ekte håndskrevne postsendte kort og julegaver er samlet på julebordet i heimen 🙂

BILDE: Pakke fra “Tante Vivi” til ZwartePusen 😀

BILDE: Begge Pusene fikk pakke med masse godis fra “TanteVivi” 😀

Så var det undertegnede som ble utolmodig . . .

BILDE: Pakke til meg fra superveninda Vivi på twitter 😀

BILDE: YESS 😀 Åhhhh som jeg ønska meg den !

På handlelista mi for Januar når det blir salg overalt står det nettopp en enkel sy-bok for å komme litt i gang med noe fornuftig med min nyreparerte symaskin og nå kan jeg sette strek over huskelappen for denne boken har alt !

TUUUUUSEN TAKK snille gode Vivi smiley