Tre blå kalde grader utenfor vindusglugga når PC’n ble starta opp , som om nesten ingenting har skjedd liksom etter kræsjen med svart blinkende skjerm i går , og dagens våknoppkaffe var klar for nytelse.

I det siste året har det til stadighet vært mye omtale av lokale butikkers livsgrunnlag og at om vi vil beholde disse må vi handle lokalt og ta vare på disse , både fordi det gir litt kortreist shopping men også fordi lokale butikker ofte støtter sine lokale miljøer slik som idrett og hobbyklubber.

Jeg er jo enig i det så absolutt 🙂 . . . men

Ja det er ikke alltid like enkelt å holde en positiv instilling til små lokale butikker som uke etter uke etter uke etter måneder ikke sjekker leveringsmuligheter eller priser på varer fra sine leverandører som en kunde ønsker seg.

Jeg har full forståelse for at en liten lokal butikk ikke kan ha alt mulig på lager til enhver tid men når en spør om noe og kommer innom gang på gang på gang uten at noe blir imøtekommet må en bare gi opp.

Internett leverer nesten alltid og ofte er det faktisk små lokale butikker som leverer og selv om disse ikke nødvendigvis er i mitt lokale butikkmiljø så har også disse livets rett og viktigst av alt så driver de med noe så gammeldags som kundeservice.

Jepp . . . sånn er det med den saken.

Første beskjeden som ramlet inn i dag var på twitter hvor – https://sirimerethe.com/ – hadde lagt igjen en beskjed til meg om at jeg hadde vunnet en bok i adventskalenderen hennes smiley SÅÅÅÅ GØY ! og for øvrig kan jeg igjen anbefale å følge/lese bloggen hennes som har både alvorlige tema , sesongrelaterte lesestykker og humor smiley