Morgenstundsdrama i skogen med internettlinje som nektet å koble opp . . . i slike tilfeller føles 15 – 20 minutter som veldig mange halvtimer med krisetenking og ensomhetsfølelse.

Heldigvis ble det etter et par restarter endelig grønne lys på linja og jeg kunne entre cyberverdenen og oppdatere vloggdagboka mi . . . mens jeg holdt på med dette forsvant linja igjen og jeg vurderte å sende røksignaler til julenissen for å ønske meg en eller annen form for backupsystem til jul . . . foreksempel ICE ( www.ice.no ) tror jeg trenger det snart . . .

Litt for tidlig stå-opp-tid i dag og helt svarte natta utenfor vindusglugga med ca 1,5 plussgrad på temperaturmåleren da jeg endelig kunne sette meg ned med dagens første og ekstremt nødvendige våknoppkaffekopp.

I dag vil jeg dele en video med mine lesere , en ny og modifisert produksjon av en av mine favoritter 😀

https://youtube.com/watch?v=S67XYlnmu2I

VIDEO: BETHLEHEMIAN RHAPSODY ( fra youtube.com ) 😀