Stille mørk morgen i skogen med pluss to grader og snøfjoner i lufta utenfor vindusglugga når jeg satt meg til med dagens første våknoppkaffekopp.

Det er tredje søndag i advent og ryddedag , her må det møysommelig ryddes og bæres ut søppel osv som siste to ukene har hopet seg litt opp i påvente av bedre kropp. Førstkommende tirsdag er dessuten den siste renovasjonstømmingen i år og alt som ikke har havna i renovasjonsdunken innen renovasjonsbilen ankommer tunet tirsdag morgen blir altså værene helt over til et stykke ut i neste år en gang , og selvfølgelig avhenger også all den renovasjonstømmingen her om vinteren at det ikke er for store mengder snø . . .

I dag presenterer jeg den ultimate frokost 😀

BILDE: En halv grapefrukt 😀

BILDE: Skjær løs trekantene nedi frukten 😀

BILDE: Strø på din favoritt søtstrø (her SUKRIN) og nyt 😀