Solen titter frem på tretoppene i dag og det er 4 varmegrader når en litt trøtt skogsboer når frem til vindusvaktposten med dagens første våknoppkaffekopp og entrer podiet med utsikt i skogen svært sent . . .

BILDE: Selv om det har vært plussgrader i to døgn og hele gårsdagen holdt over 5 pluss så er det ennå litt hvitt igjen utenfor vindusglugga mi 🙂

BILDE: Fletting er oppfunnet av katt , det er jeg helt overbevist om når jeg ser den sammenflettingen av bein min lille Zwarting gjør når han inntar sovemodus i kontorstolen min 😀

BILDE: Kokte grønnsaker til middag i dag (Potet Kålrot Brokkoli PlommeTomat og Kinakål)

Jeg var jo innom MENY i går og selvfølgelig fant jeg atter igjen store mengder fristelser i hylla for omplassert frukt og grønt så i dag ble det masse grønne gule og røde saker til middag og grønne druer til dessert 😀

Hele måltidet kostet vel noe sånt omkring en ti-krone inkludert dessertdruene og det er rikelig til minst en porsjon til i løpet av kvelden 😀