Svarte natta og 2 minusgrader utenfor vindusglugga da vannkokeren hadde gjort morgenjobben raskt og effektivt og jeg kunne skjenke meg dagens første varmende våknoppkaffekopp 😀

BILDE: (fra i går) Zwart i vinduskarmen og en Pilfink ved matserveringen utenfor 🙂

Er jo ikke så ofte jeg får gode bilder av Zwart så når det først blir festet noen til minnebrikken må de jo brukes selv om det da ikke blir helt dagsferskt 🙂

Dagen i dag ble brukt til rydding . . .

Eller rettere sagt omstabling og når en stabler om kasser esker møbler og ting og tang får en samtidig samlet inn en gjeng årgangshybelkaniner også så nå er antageligvis støvsugeren stappfull . . . lyden av FUMP . . . FADDEBUMP . . . og FIBBEDIDUMP . . . hver gang en slik overgrodd årgangshybelkanin forsvant inn i røret var nesten verdig en god gammeldags Donaldepisode :D)))

Vel . . . ryddingen / omstablingen ble gjort for å få frigjort noen centimeter bordplass slik at når symaskinen kommer hjem igjen fra reparatøren så skal jeg reparere en stabel med diverse klesplagg som har hopet seg opp i noen år . . . hvis jeg finner den igjen ? . . .

Jeg synes i grunn jeg har vært ganske flink i dag 😀

Jeg fikk ikke plass til en ordentlig stol ved den lille bordplassen men har en lav barkrakk som står under bordet og kan dras frem og brukes når jeg skal sy, det blir akkurat plass om jeg dytter stuebordet helt inntil TV’n (jeg skal jo uansett ikke se på tv mens jeg syr). Resten av plassen under bordet er stablet full av pappesker med flyttegods og ting og tang . . . lurer på om jeg noen gang får flyttet så ting kan pakkes opp igjen . . . Vel . . . nok om det , dagen i dag ble helt ok 😀