Svakt lysnende himmel over morgenmørk skog og 4 minusgrader utenfor vindusglugga da jeg satt meg til med dagens første våknoppkaffekopp.

Jeg handlet absolutt ingenting på den berømteberyktede svarte fredagen i går men surfet rundt for å studere noe jeg vurderer å kjøpe meg selv i julepresang , strikkemaskin 🙂 ikke sånn svære profesjonelle greier men enkel liten manuell sak av sånne typer som strikker både rundstrikk og frem og tilbake. Noen slike er faktisk såpass brukandes at det går fint å strikke paneler som en for eksempel hekler sammen til genser eller jakke og det er bare fantasien som avgjør hvor mye rart en kan få til. Jeg har jo økende trøbbel med knoklene og strikking og hekling går veldig tregt fremover så det blir spennende å se om jeg finner en eller flere god(e) løsning(er) med slik(e) strikkemaskindingser.

Jeg kjenner jo ingen så det å da håpe at en kjenner noen som kanskje har noe slikt liggende stablet bort på loft eller i kott som de ikke bruker og gjerne vil bli av med er nok ikke å forvente . . .

Surfer videre på nettet og studerer diverse muligheter 😀

BILDE: En liten Pilfink henter seg mat mens Zwart sitter inne i vinduskarmen i gangen og overvåker at alt går riktig for seg 😀

I dag har jeg endelig , etter mange års irritasjon , fått levert min gamle symaskin til reparasjon / service / overhaling etter å ha irritert meg grenseløst i flere år over å ikke få reparert klær og andre ting som bare trenger en rask liten søm for å fungere bra igjen fordi maskinen lager svære løkker og knuter med undertråden uten at jeg har klart å finne ut hva i all verden jeg har skrudd på helt feil ? ! ? ! ? . Ble enig med mannen i symaskinbutikken at om det er noe dyrt galt med den så dropper jeg det og sparer til ny isteden da han tross alt har mange rimelige enkle maskiner som passer til mitt bruk som kun syr enkle sømmer fra tid til annen.