Regn og 14 grader utenfor vindusglugga ved tid for dagens første våknoppkaffekopp.

JEG HAR (sprakende) SUMMETONE !

Om det er tilfeldig eller at TELENOR / ELTEL faktisk forsøker å reparere telefonlinjen min har jeg ingen anelse om men jeg forsøkte å ringe feilmeldingen på 05000 på den fremdeles sprakende linjen og nådde frem til den automatiske svareren , åpningstiden demmes derimot . . . *sukk* så jeg får ikke spurt om noe ennå.

JEPP Nå har jeg fått snakket med feilmeldinga hos Telenor , ingen feilretting ennå men mulig at regnværet fukter dårlige koblinger og derfor tilsynelatende linje nå og hun på feilmeldinga hørte også sprakinga på linja.

ENDELIG et bevis på at det IKKE er mitt apparat som er ødelagt men Telenor sin linje inn hit !

– – – – Fortsetter å vente på feilretting – – – NÅ PÅ 5. døgnet !

BILDE: Liten bustete ung Blåmeis som akkurat har flyttet hjemmefra har funnet ut at meiseboller er det beste som finnes i hele verden og minner meg på at jeg må huske å fylle på beholderen . . .

– – – Nå begynner media å bli nysgjerrige også . . . Henrik Skolt fra Moss Avis slo av en prat om fraværet av reparasjon av telefonlinja mi i dag . . . kanskje Telenor/ELtel får opp reparasjonsfarta nå ?

– – – – v e n t e r – – – –

Litt ut på eftan fikk solskinnet overtaket igjen og fordampet både regnvannet og fuktige overledninger i telefonlinjas kabelstrekk hit ut i hageskogsparken så summetonen ble atter igjen like stum som en tørr østers . . . *sukk*