Solstrålene skinner over hageskogsparken i dag og 15 grader da jeg endelig fikk reist kroppen opp fra horisontalen , ryggen/hofta har slått seg helt vrang og bare det å få på seg klær er et langdrygt projekt.

Internettet forsvant i går kveld og det var umulig å få sjekka E-post og sånt men nå er det en treg sirupslinje her igjen mens telefonen er like død . . .

Telenor skylder meg kr 8,60

BILDE: KJÆRE TELENOR – SJEKK TELEFONFORBINDELSEN !

Fikk endelig tak i en kundeserviceperson, Mette , på Telenor sin chat og etter laaaaaang forklaring og forklaring og forklaring lovet hun å gjøre alt hun kunne for å få tekniker på saken og telefonlinjen min 🙂

Nå er det bare å vente i håp om fiks 🙂

Mottok meil om at det var registrert feil på min linje.

Mottok meil om at feilen på min linje er oversendt ELTEL for teknisk undersøkelse / feilretting.

– – – – v e n t e r – – – –