Gråskyet morgen og hele 15 grader utenfor vindusglugga ved dagens første våknoppkaffekopp.

Tett i nesa grøtete i halsen og generellt guffen i kroppen . . . DET ER HØST smiley

BILDE: En RådyrKalv med diaree , og det er noe jeg sjelden ser (aldri sett?) selv om jeg bor midt inne i RådyrSkogen.

Det har vært mye skyting i det siste og noe av denne skytinga har vært etter skumringstimen sent på kvelden og en mistenker nå lett at det kan være RådyrMamma som har blitt tatt av lysskye jegere. Rådyrkalv med diaree er et tegn på en brå og ikke bra endring i matveien så dette kan være forklaringen men . . . jeg vet jo ikke.

BILDE: Et koseligere syn er det at årets kull av Bjørkefink ser ut til å ha klart utflyttingen fra reirheimen helt fint 🙂

BILDE: (Foto: Vivi Lie) Kuraffen sin postreise fra Rygge til Oslo hos Tante Vivi og Nissepluggen gikk veldig raskt og greit så nå er han på vei ut i den store verden og treffer venner og masse barn i barnehagen hvor Fantorangen allerede er å venter på han 🙂