Overskyet og 18 grader utenfor vindusglugga ved våknoppkaffetid i dag.

BILDE: En ikke så veldig gul Gulspurv men fantastisk flotte tegninger / mønstre på fjærene har den 😀

BILDE: Overskyet og deilig å kunne sitte ute litt med kaffekoppen i dag 🙂

BILDE: Gammelt tomt og nytt fullt Nescafé Gull og her kommer et tips til de av mine lesere som elsker den samme kaffen som meg: IKKE KAST DET GODE GAMLE KAFFEGLASSET !

Jeg har faktisk mista det nye i gulvet flere ganger allerede og det er møkkadumt å holde i. For det første er det superblanktglatt og for det andre tykkere og derfor vanskeligere å holde for vonde knokkler. Nå skal jeg fylle kaffen over i det gamle glasset og håpe jeg aldri knuser eller kaster det i vanvare.

PS . . . dem har endra kaffesmaken også og det er heller ikke positivt men det nytter vel ikke å sende dem en klage 🙁