Sol frisk bris og 23 grader utenfor vindusglugga til dagens våknoppkaffekopp nummer en.

Dagens dagboksinnlegg noe forsinket fordi min kjære kobberbaserte internettlinje lager krøll på seg og til stadighet forsvinner ut i intet . . .

BILDE: Jeg har endelig fått kjøpt meg en slik handlebag / shoppingbag meg hjul på som jeg har ønsket meg i flere år 😀 Nå blir det enklere for vonde skuldre og knær og andre plagede leddknokler å få matvarer og annet tjafs fra butikken og inn i bilen og fra bilen og inn hjemme 😀

AKUTT-SYKEHUS-RAPPORT

Husker mine kjære lesere ( alle to pluss noen flere ? ) at jeg var til en slik Arbeids-EKG på sykehuset for noen uker siden (eller kanskje jeg ikke fortalte det) ?

I dag fikk jeg endelig svaret på papir derfra 😀

SITAT av hendelsesforløpet:

STATUS
Cor: Regelmessig aksjon, rene toner, ingen bilyder.
Pulm: Normal respirasjonslyd, ingen fremmedlyder.
BT: 108/80, puls 76, høyde 169, vekt 68.
EKG: Sinusrytme, frekvens 76, smale QRS-komplekser. Ingen tegn til akutt ischemi, normal QT-tid.

FPFE50 A-EKG
Sykles etter prosedyre 25 – 10 – 1 watt til maksimalt 125 watt som er 101 % av forventet verdi som tilsvarer 7,4 mets.
Pulsen stiger til maksimalt 168, og blodtrykket stiger til maksimalt 157/136.
Før, under og etter belastning sees ingen arytmier, ischemisuspekte EKG-forandringer og pasienten får ingen smerter.
Testen avsluttes grunnet generell utmattelse og smerter i legg/lår. Total arbeidstid 10min, 44 sek.

Bemerkning/Konklusjon: Adekvat utført A-EKG. Negativt. Pasienten reiser hjem i velbefinnende, hun er informert om rekontakt ved nye tilfeller av brystsmerter. De aktuelle smertene virker lite coronarsuspekte og hun har lite risikofaktorer.

sitat slutt.

JEG HAR ET SUPERFRISK HJERTE smiley og merkelig nok ganske brukbar krisefysikk til å være 100% ufør på omkring trettiende året 😀

PS – hvis du lurer på hva sånn mets er for noe så kan du sjekke mot denne tabellen som jeg fant på helsenorges nettsider: https://helsenorge.no/trening-og-fysisk-aktivitet/aktivitetene-som-gir-hoyest-energiforbruk